NETEX

Zo’n 60% van alle textielreinigers in Nederland zijn bij de Nederlandse vereniging van textielreinigers (NETEX) aangesloten. Middels NETEX certificatie voldoen deze professionals aan een aantal zware normen op het gebied van kwaliteit, hygiënisch werken, service, arbeidsomstandigheden en sociale maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit biedt elke klant de garantie dat bedrijfskleding wordt behandeld door een specialist.

Wat doet NETEX?
NETEX behartigt de belangen van de bij haar aangesloten Nederlandse textielreinigers, en stimuleert de sector als geheel om door middel van ontwikkeling en innovatie steeds beter, moderner, servicegerichter en duurzamer te worden. Belangrijke aspecten hierbij zijn onderzoek, opleiding, service en certificatie. Een voorbeeld is het opstarten van of deelnemen aan onderzoeken gericht op innovaties op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Ook biedt NETEX het personeel van een textielreiniger (online) trainingen aan, zodat zij op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

NETEX textielreinigers hanteren NETEX leveringsvoorwaarden en een NETEX klachtenprocedure, welke worden vernieuwd indien ontwikkelingen of ervaringen daarom vragen. Bovendien certificeert NETEX via een onafhankelijke procedure de textielreinigers die het beste presteren op gebied van kwaliteit en milieu. Hierdoor kan de NETEX textielreiniger zich met recht de beste textielreiniger in Nederland noemen.

Netex

Haal & Brengservice. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op